vasárnap, május 07, 2017

illimité | Romanticism collection

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

 Az illimité nevű márka a Live.Love.Polish team nevéhez fűződik, egyedül a livelovepolish.com-on vásárolhatóak meg a lakkok. A debütáló kollekciót a romantika korstílus inspirálta. Egészen sok finish képviselteti magát, van itt multikróm, shimmer, holo glitter és metál lakk is, ráadásul csodaszép csomagolásban érkeznek.



ESTRANGED LOVERS
Enyhén multikróm lakk. A fő színe a teal és a kék, de bizonyos fényviszonyban lila és zöld is megcsillanhat benne. Nem az az igazi "ultra multikróm" lakk, tehát ne számítsunk vad színváltásokra.
2-3 rétegben fed.



STOLEN KISS
Barack tónusú pink jelly alap, lila shimmerrel és ezüst holo glitterekkel. Az alap nagyon jelly, úgyhogy akár fedőlakként is lehet használni. Az állaga sűrűbb, így a glitterek nem csúsznak le az ecsetről. 2-3 rétegben fed, eléggé érdes lesz a felülete száradás után, úgyhogy legalább 2 réteg fedőlakk kell rá.






UNSUNG HERO
Burgundy tónusú barna alap, elszórtan arany shimmerrel, és több lila illetve pink shimmer pelyhecskékkel.
2 rétegben fed.



THE SWEETEST SIN
Lila alap arany-vörös-pink shimmerrel, apró holo csillámmal. Nagyon szép, de megint ez a lila alap vörös shimmer kombináció...én már annyira telítődtem :/
2-3 rétegben fed.



SHIPWRECKED
Kékes-szürke crelly alap lilás shimmerrel.
2 rétegben fed.



SUITS OF ARMOR
Sötét szürke (gunmetal) metálos lakk. Amit a fényképezőgép nem nagyon lát, az az enyhe kék shimmer a lakkban.
2 rétegben fed.


Az üveg egyébként 10ml lakkot tartalmaz, az ecset viszonylag rövid, de mégis könnyű vele dolgozni. A minőséggel semmi gondom nem volt, jó kis lakkok ezek, viszont $16-ba kerülnek, ami szerintem elég húzós, bár ennek ellenére nagyon viszik őket, szuper gyorsan elfogyott az első pár restock, és azóta is sold out minden szín. Fel lehet iratkozni várólistára, így emailben értesítenek amikor újra készleten vannak a lakkok - ami egyébként napokon belül meg fog történni ;)

Mit szóltok a lakkokhoz?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése