szombat, április 01, 2017

Bundle Monster | Teenage Dream kollekció

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Bundle Monster a napokban jött ki egy új kollekcióval, ami gyakorlatilag szinte minden körömdíszítési technikát felölel. Géllakkok, nyomdalakkok, nyomdalemezek, nail vinyl ívek, körömmatricák és egész körmös "nail wrap"-ok alkotják ezt az igencsak terjedelmes releast.
Most a nyomdalemezeket nem kaptam meg tesztelésre, de minden egyebet igen, úgyhogy lássuk csak a termékeket.


Az All That Gel géllakk kollekciót első ránézésre imádtam, a hat szín mindegyike shimmert tartalmaz, csodaszépen néztek ki az ecseten, de sajnos a felvitelkor megváltozott a véleményem. A sűrűségük csak a vékony rétegben történő felvitelt engedik meg, így viszont nagyon gyengén fednek, a képeken 3 réteget láttok (ami a vékony rétegek ellenére is azért elég vastagra épült fel), de még így is átlátszottak a szabadszélek. Topperként viszont nagyon is el tudom őket képzelni.


WANNABE - hideg rózsaszín, pink shimmerrel.
UFO - seafoam zöld, kék/türkiz shimmerrel.
STAY COOL - hideg lila, kék shimmerrel.
CHILL PILL - kék, pink shimmerrel.
CLUELESS - meleg tónusú pink, lilás rózsaszín shimmerrel.
AS IF - narancs, pink shimmerrel. 


A nyomdalakkokról nem igazán szeretnék sokat beszélni, mert sajnos továbbra sem érhetőek el az USA-n kívülre. Róluk csak annyit, hogy pasztell árnyalatok, és bár a BM-től eddig próbált nyomdalakkok közül ezek nyomdáznak a legjobban feketére, még így is alulmaradnak több más lakk pigmentáltságától (pl. Mundo vagy Colour Alike). Önmagukban, sima körömlakként is lehet őket használni, úgy viszont nagyon tetszenek, 1 normál és 1 vastag rétegben fednek (vagy 3 vékony rétegben).


Ismét nail vinyl-t "kellett" használnom, de végre nagyobb volt a sikerélményem, mint korábban, ugyanis emlékeztem, hogy Simplynailogical Cristine mindig bevagdosta a vinyl széleit, és valóban, ezzel a módszerrel teljesen rá tudtam simítani őket az ívelt körmeimre.

Az új kollekcióban a fent látható 5 féle ív kapható, 2 manikűrt készítettem velük.

 Felhasznált lakkok: Bundle Monster Boo-ya!, LOL, Clarissa Blue, Straight Up Black
Felhasznált lakkok: BM Yummy Gummy, Rocko Wear, matt fedőlakk


Négyféle metálos matrica ív jelent meg a kollekcióban, arany és holografikus pink matricákkal. Nagyon jól ragadnak (az legjobban ragadó matricák amiket eddig próbáltam), 1-2 réteg fedőlakkal sokáig kibírják.
2 manikűrt készítettem ezekkel is, mindkettőhöz az All That Gel kollekció géllakjait használtam, az első manikűrnél fehér alapon összemostam őket, a másodiknál pedig simán csak a kék Chill Pill-t használtam 3 vékony rétegben.



A következő termék számomra újdonság és állítom, hogy a legjobb találmány ever :D Először azt hittem, hogy vizes matricák, mert teljesen úgy néztek ki, de nem, pont a legmacerásabb rész nem kell hozzá, a víz. Csak simán körbe kell vágni a mintát, eltávolítani az alsó fehér papírt (a minta egy átlátszó fólián lesz rajta), a mintát rányomni a körömre, és gyengéden az ujjunkkal megsimogatni párszor, az átlátszó fólia pillanatok alatt leválik, és már rajta is van a körmön. A vizes matricák vékonyságával rendelkezik, tehát én jobban preferálom mint a ragacsos matricákat, és sokkal tovább rajta marad a körmön, pont amiatt, hogy tökéletesen felfekszik a körömre. Arra viszont vigyázni kell, hogy vizes bázisú fedőlakkal (vagy pl. az UNT lehúzható alaplakkjával, vagy akár géllakkal) kell fixálni, a sima fedőlakkok feloldják/elmossák a festéket!!!   

A minták nem igazán az én világom, de azért 2 manikűrt ezekkel is összehoztam.



És végül amitől a legjobban féltem: egész körmös körömmatricák (nail wrap). Sokszor mondtam már, hogy horizontálisan és vertikálisan is ívelt a körmöm, ezért az ilyen ragasztgatós termékek nem nekem lettek kitalálva. Aztán amikor megláttam, hogy ráadásul elég vastag is maga a fólia (mint pl. egy sima ragasztós matrica) még jobban megijedtem, hogy mi lesz itt...
Nem mondom, hogy egyszerű volt, de sikerült úgy rányomogatni a körmömre, hogy buborék vagy ráncolódás keletkezett volna. Arra nagyon kell ügyelni, hogy a fólia szélei tökéletesen odasimuljanak a körömre, egyébként pillanatok alatt elkezd majd felválni. Mindenképpen tesztelni szerettem volna a dolgot, ezért vasárnap este készítettem el a lenti, halványlila alapon lévő manikűrt (a másik kezemre csak a gyűrűs ujjamra tettem a fóliából), és péntekig hordtam, amiben hajmosástól kezdve irodai munkán át minden volt, és gyakorlatilag semmi baja nem volt pénteken. A lemosása/leszedése viszont horror, persze ne is várjunk mást, arra tervezték, hogy ne jöjjön le egyszerűen :)

Akinek nincs túl ívelt körme annak bátran ajánlom, de egy kis elszántsággal az ívelt körműek is megpróbálkozhatnak vele. 20 db matrica van az íven, maga a minta pedig enyhén metálos, és a képen látható módon színátmenetes.

Alaplakk: BM Yummy Gummy

A márka kérésére olyan manikűrt is készítettem, ami megmutatja, hogy nyugodtan rá lehet festeni (nyomdázni), ki lehet vágni darabokat a fóliákból, mindenki úgy használhatja fel őket ahogyan csak szeretné. A BM instáján (ITT) még több példát láthattok az alternatív felhasználási módokra.

Alaplakk: Babe Magnet

Hát szóval hatalmas ez a kollekció, és akkor még a nyomdalakkok is ott vannak.

A Teenage Dream kollekció termékeit innen tudjátok megvásárolni:

Gél lakkok ITT (egyesével vagy szettként)
Nail vinyl ITT (egyesével vagy szettként)
Ragasztós matricák ITT (szettként)
Víz nélküli matricák ITT (szettként)
Nail wrap ITT
Nyomdalemezek ITT (egyesével vagy szettként)


Mit szóltok ezekhez a termékekhez?

1 megjegyzés:

  1. Egyik manikűr jobban tetszik, mint a másik! Nem tudnék dönteni, nagyon jókat alkottál. :)

    VálaszTörlés