vasárnap, február 12, 2017

Femme Fatale Cosmetics | The Little Mermaid

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Femme Fatale legújabb kollekciója egyszerűen gyönyörűre sikeredett, ráadásul a témaválasztás is nagyon tetszik. A The Little Mermaid eredeti, Hans Christian Anderson által írt meséje adta az inspirációt. A márka egy hidegebb tónusú színpalettát álmodott meg törékeny és éteri hangulattal.
 Imádtam swatcholni ezt a kollekciót, nagyon közel állnak hozzám a színek, finishek, és maga a kollekció pedig a kedvencemmé vált a márkától.


BUILT WITH SHIPWRECKED BONES
Nagyon halványan teal-re színezett alap, erős zöld-sárga shimmer pelyhekkel és rengeteg ezüst holo glitterrel, amiknek egyfajta kékes-levendulás fényük is van.
Lakkozási szokásoktól/körömhossztól függően 2-3 réteg kell belőle. Legalább 1 vastag réteg fedőlakk kell rá.



AMONG DOUGHTERS OF AIR
Halvány kék/átlátszós alap, ezüst holo glitterekkel, aranyból vörösbe irizáló glitterekkel és pink shimmer pelyhekkel. A márka fedőlakként említi, én azonban mit sem sejtve simán felkentem 2-3 rétegben önmagában és így is tökéletes volt. Persze meg lehet próbálni fedőlakként is, de szerintem ez a lakk egy picit túl "tömött" ahhoz, hogy ne ködösítse be túlságosan az alapszínt már 1 rétegben is.



DOMINION OF THE SEA WITCH
Élénk teal alap holo csillámmal, arany-vörös irizáló glitterekkel és narancs-pink-lila shimmerrel. Nagyon szép lesz a végeredmény, DE nagyon óvatosan kell felkenni. Vékony rétegekben ajánlom a felvitelt, mert ha vastag rétegekkel próbálkozunk, akkor az irizáló glitterek összeakadnak, egymás alá torlódnak és hatalmas egyenetlenségek keletkeznek.
2-3 rétegben fed.



THE FALLEN STATUE
Halvány törtfehér/ivory crelly alap erős jeges-kék shimmerrel, holo csillámmal és sok-sok pink-lila-zöld multikróm pehellyel.
Bámulatosan egyenletesen terül és fed, 2 normál réteg tökéletesen elég volt nekem.



AN IMMORTAL SOUL
Átlátszó alapban rengeteg arany-bronz duokróm pehely, arany holo glitter és arany shimmer pehely. Az összkép óarany tónusú, tehát egy mélyebb, teltebb aranyról van szó.
2-3 rétegben fed, a glitterek miatt kell rá bőven fedőlakk.



PRIDE MUST SUFFER PAIN
A kollekció thermal lakkja, és végre az első thermal lakkom aminek a hideg és a meleg színével is 100%-ban meg vagyok elégedve.
Hideg állapotában mályvás-rózsás árnyalat, melegben pedig halvány mentás-türkizes. Narancsos-vöröses shimmer és menta-zöld irizáló pelyhek vannak benne, illetve egy kis gyenge holo csillám.
Általában hidegek a kezeim, így a lakk felkenésekor is először a hideg állapotot látom, tehát jelen esetben a mályvás színt. Ennek az árnyalatnak bővel elég volt a 2 réteg, de amikor elővettem a meleg vizes tálkát a fotózáskor akkor bizony látszott, hogy a halvány menta szín egy ici-picit foltos volt, szóval lehet a 3 vékony réteg legyen inkább a kiindulópont.



STARS OF HEAVEN FALLING
Szilva alap pink-lila-kék multikróm shimmerrel, sárgászöld-vörös irizáló glitterekkel és holo csillámmal.
2-3 réteg kell belőle, fedőlakkot bőven kenjetek rá.



THE MERMAID'S TAIL
Halvány türkiz alap, arany-zöld multikróm pelyhekkel, arany-zöld shimmer pelyhekkel, holo csillámmal és arany (meg talán zöld?) holo glitterekkel.
Én végül 3 vékony réteget kentem, de rövid körmön simán elég lesz a 2 is.



GLITTERING DRAUGHT
Ez a lakk sokkal de sokkal szebb élőben, a képeim a közelében sincsenek a valóságnak. Ezt viseltem szerdától a körmeimen és egyszerűen minden fényben bámulatos volt. Nagyon sellős, nagyon csillog és a pink fény is jobban látszódik mint a képeimen. Az alapja egy halvány seafoam zöld (amit kb. úgy kell elképzelni mint a mentát de mégsem :D) és ez van tele ici-pici ezüst holo glitterrel, arany-pink-piros mini irizáló glitterekkel, elszórtan holo pelyhekkel és pink shimmer pelyhekkel.
2 vastag vagy 3 vékony rétegben fed, 1 vastag réteg fedőlakk elég rá.


Én újra szerelembe estem a Femme Fatale márkával, szerintem mind a 9 szín nagyon izgalmasra és persze csilli-villire sikerült.
A kollekció hamarosan megérkezik a stockistokhoz is, így a Nailland-nél is megvehetitek őket.


3 megjegyzés:

  1. Aww de gyönyörűek! Ez a márka tudja elcsavarni a fejemet... :D

    VálaszTörlés
  2. Egytől-egyik gyönyörű! A kedvencem az első, és a thermal lakk. Jaj.. nagyon be kéne már végre szerezni egy lakkot a márkától, olyan széééép mind! :)

    VálaszTörlés