péntek, november 18, 2016

Colors by Llarowe | Holiday 2016

Read It In ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Colors by Llarowe karácsonyi kollekciója már egy ideje elérhető a különböző webshopokban, de a hivatalos Llarowe honlapon majd csak December 1-től lesz az előrendelés. Végre hozzám is elérkezett mind a 8+1 lakk, úgyhogy lássuk mit tartogat számunkra az idei CbL Karácsony :)



TOASTY FIRES
Burgundy, vörös, narancs és enyhe pinkes tónusok váltakozása ez a lakk, nagyon szép és nőies. Ha pirosat/vöröset hordok (nagy ritkán), akkor az ilyen jellegű.
Szuperül fed, 1-2 réteges.



PINE BOUGHS
Enyhén meleg tónusú közép-sötét zöld. A finishe "bársonyos" holo, volt már pár ilyen lakkja a CbL-nek (pl. Rare Orchid). Belülről izzik, aranylik, nagyon tetszik. Mattra szárad, a képeken fedőlakkal látjátok, így sokkal jobban érvényesül a belső izzás.
Akár 1 rétegben is fed!



WIND CHILL
Lilás kék jelly alap viola-kék shimmerrel.
Amennyi pigmentáltságot beletettek az előző két lakkba, úgy annyit vettek el ettől a lakktól. Sajnos nagyon jelly-s, 3 normál-vastagabb réteg kell belőle. 



5 ROSE GOLD RINGS
Barackos, meleg tónusú rózsaarany lineár holo, aranyló izzással.
3 réteg.



TWINKLING LIGHTS
Halvány kékes/szürkés alap, ezüst holo mikroglitterekkel és kék minipelyhekkel.
Téli, jeges lakk, nekem nagyon tetszik.
2-3 réteg kell belőle, a fedőlakkot nem kell sajnálni rá.



BELLE DE LOUVAIN
Halvány, szilvás jelly alap lila-vörös-narancs multikróm shimmerrel, sárga-narancs-vörös-pink-lila multikróm pelyhekkel és szórt holo csillámmal.
3 vékony rétegben önmagában (így látjátok a képeken), vagy 1-2 rétegben különböző sötétebb alapokon is használható.



CARIBBEAN HOLIDAY
Enyhén metálos jellegű kék alap türkiz shimmerrel és szórt holo shimmerrel.
2 könnyű réteg, tetszik a formulája.



ORNAMENTAL
Élénk, vibráló piros (rózsaszín alaptónussal) jelly-s alap arany-pink irizáló shimmer pelyhekkel.
2-3 rétegben fed.



HO HO HO IT'S SANTA LLAROWE
 Az egyik kedvencem a kollekcióból, de sajnos fájó szívvel írok róla, ugyanis önállóan nem rendelhető meg. Ez a lakk extraként lesz hozzáadva a rendeléshez, ha az egész kollekciót megvásároljátok. Ez a lehetőség jelenleg csak a Llarowe honlapján (Dec. 1. előrendelés), a Hypnotic Polish-nál, a Mei Mei Signatures-nél és a Rainbow Connection-nél elérhető.

Ez a lakk egy zöld-teal-kék shiftelő pelyheket és kék shimmert tartalmazó topper. Magának a lakknak is van egy kékes színe, így én fehérre nem ajánlom (az esetleges csíkozódás végett), de sok más - főleg sötétebb - lakkokon nagyon jól mutat.

 CbL Toasty Fires + 1 réteg Ho Ho Ho... a kedvenc kombinációm valaha!
 CbL Pine Boughs + 1 réteg Ho Ho Ho

 1 réteg Ho Ho Ho feketén.

A sötétebb/élénkebb színeket (Toasty Fires, Pine Boughs, Ornamental, Caribbean Holiday) 2 napig teszteltem alaplakk nélkül, nekem egyik sem színezte el a körmöm.

A lakkok tehát már elérhetőek a stockistoknál (köztük a Nailland-del), a Llarowe honlap pedig December 1-én nyit az előrendeléssel.

Mit szóltok az új színekhez?

6 megjegyzés:

  1. Az 5 rose gold rings-et már az első képek alapján meg akartam venni, nagyon tetszik ez a rózsás barackos szín. Ami hasonló színvilágom van, az a sleeping is for suckers, azt is nagyon szeretem, viszont ez a 3 réteg elbizonytalanított, én két rétegig veszek lakkot, utána már nem az igazi.. ennyire rosszul fed? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem kellett belőle a 3 vékony réteg, mert a közel fél centis szabadszélnél nem fedett tökéletesen. Ha rövidebb a körmöd, akkor szerintem két rétegből is ki lehet hozni :)

      Törlés
  2. Szépek a lakkok és álomiak a képeid, de a legtöbbjénél olyan érzésem van, hogy láttunk már ilyet. Kivétel az önállóan nem rendelhető pelyhes kék, annyira viszont nem tetszik, miatta megvegyek egy teljes kollekciót. Ezt amúgy is csak az USA vevők engedhetik meg maguknak, szóval eléggé kiszúrásnak érzem a többi - kevésbé jól eleresztett - vásárlóval szemben. És ezzel asszem el is intézte magának a CBL, hogy a karácsonyi pénzemet más márkáknál költsem el. ;) Ha ezt a csavart nem tették volna bele, akkor valószínűleg becsúszott volna a kosárba a pelyheske mellé a golden rose és talán a glitteres jeges kék is. A másik, szilvalila pelyhes csak azért nem, mert a lilákra tökéletes az Orly Flow Play. Szóval nem biztos, hogy ez annyira jó üzletpolitika... :(
    Sebaj, előbb-utóbb más márkának is eszébe fog jutni, hogy ki kéne hozni egy kék pelyhes lakkot is és akkor majd résen leszek! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sajnos egyre több márkánál veszem észre, hogy hasonló lakkokat dobnak piacra. Nem is értem, nem nézik, hogy a többi márka milyen lakkokat kreál előző szezonokban?! A pelyhes kék pedig, hát igen... nekem sem tetszik ez a rendeld meg az egész kollekciót felállás. Egyébként én úgy tudom, hogy ez a fajta kék shiftelő pehely (ebben a nagy méretben) már nem nagyon elérhető, nem gyártanak többet belőle, ezért is limitált az összes lakk amit ennek a felhasználásával készítettek.

      Törlés
  3. Szépek, szépek, de én is ugyanazt érzem, mint Erina. :( Annyira gyönyörű az a pelyhes kék, de ANNYIRA azért meg nem. :D
    + Hogy így a témához még tovább fűzzem a panaszkodásom, elég furcsának tartok egy-két húzást egyik-másik márkától, nem csak ezt. Például látom a Cirque idén megint visszahozza limitáltan a Halcyont. Ha egyszer már valamit eladtak limitáltnak, akkor egy év múlva miért is jön vissza, akkor most limitált vagy nem?
    Vagy például a store exclusive lakkok... Hát nem is tudom. Értem az üzletpolitikát mögötte, de nem tetszik. Szerintem az alapvető probléma az, hogy egyszerűen túl sok indie lakkmárka van most már, és alig lehet lépést tartani velük, nincs is elég vásárló akinek ennyi mindent el lehet adni. Emlékszem 4-5 évvel ezelőtt 1-1 drogériás lakkról tudtak hosszú jellemzéseket írni a blogok, most meg egész kollekciókat swatcholnak egyszerre. :D Amivel nincs baj, csak minden márka ontja magából a lakkokat, de valahogy egyik se igyekszik olyan nagyon, hogy egyedi legyen.

    VálaszTörlés
  4. A bordó, zöld és piros az nagyon szép, de most komolyan, ki vesz meg egy teljes kollekciót? Még olcsó lakkból sem jellemző. Vagy csak én vagyok nagyon skót.

    VálaszTörlés