szerda, június 15, 2016

piCture pOlish | Feature 2016

ENGLISH version

Teljesen kimentek a fejemből ezek a PP lakkok, amiket még április elején fotóztam be. Meghívást kaptam ugyanis a PP Feature-re, így kaptam 3 tesztelni való lakkot. Egyiket sem választhattam én, de arra megkértek, hogy írjam le a kedvenc színemet. Mintha az ilyen egyszerű lenne :D Végül a teal mellett döntöttem, gondolom ezért került hozzám a Dragonfly.
A lényeg, hogy meg kellett várni amíg a PP kiposztolja a swatchokat az Instagramjukon, nekem csak ezután szabadott megosztani őket, de mivel elég sokat kellet várni mire sorra kerültem, ezért végül szépen meg is feledkeztem róluk :S


De ma sikerült helyet szorítani nekik, lássuk is őket.


DRAGONFLY
Ha én tudom, hogy ilyen szép ez a lakk, akkor már rég megvettem volna. Azt tudtam, hogy teal (a zöld vonal erősebb benne) meg hogy holo, de azt valahogy sosem tudatosult bennem, hogy irizáló mikropelyhek is vannak benne, amik lilában, pinkben, kékben, zöldben szikráznak. Mondjuk nem könnyű őket lencsevégre kapni, nekem sem sikerült valami jól.
Már két rétegben is szép, de szerintem 3 vékony rétegben az igazi, akkor lesz jó telt a színe.



MUSE
Nagyon sötét kékes lila. Élőben még sötétebb is mint a képemen. A szokásos PP holo pelyhek vannak benne. Ez nem különösebben izzik belülről, de azért így is nagyon szép, valószínűleg a jelly alap pigmentáltsága tompíthatja a holot.
2 könnyed réteg elég belőle.



SHOCKED
És egy pink. Egy nagyon pink. Konkrétan középpink, hideg tónussal és PP holo pelyhekkel. Elég jelly-s az alapja, 3 normál réteg kell belőle.


A Dragonfly és a Muse nagyon tetszik, a Shocked viszont egyáltalán nem az én színem, de persze ez mindig benne van a pakliban ha tesztelésre érkeznek lakkok.
piCture pOlish lakkokat legegyszerűbben a Nailland-től tudtok vásárolni, de ITT a hivatalos webshop is, a stockist linket is megtaláljátok ott.

Közben már megvettem a Merge és Winter színeket, jajj nagyon szépek, úgyhogy hamarosan újabb PP poszttal jövök :)

Hogy tetszenek ezek a színek?

4 megjegyzés:

  1. Nekem pont a pink tetszik, de én szeretem a rózsaszín minden árnyalatát! Kíváncsi vagyok a többi PP-re, mert vagy a bőrtónusunk hasonló vagy nagyon jó a fényképeződ, mert mindig olyan lakk színe, mint a képen, eddig amiket megvettem, nem csalódtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ezt nagyon jó hallani! Sok időt fordítok, hogy a lehető legszínhelyesebbek legyenek a fotók, úgyhogy köszönöm a visszajelzést :)

      Törlés
  2. A Dragonfly nekem is megvan egy ideje, baromi jól néz ki. Amikor viseltem, többen megkérdezték, mi ez a lakk. A másik két lakkal úgy vagyok, mint te, a pink nem igazán az én világom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a Dragonfly csodaszép. A lila Muse is szép, bár ennyi pénzért szerintem nem elég különleges.

      Törlés