szombat, június 18, 2016

Bundle Monster | Beneath It All thermal gél lakkok

ENGLISH version

Mindig nagyon izgalmas thermal lakkokat fotózni, imádom nézni ahogy változtatják a színüket. Sajnos hordani kicsit bajosabb, mert a kezeim általában hidegek, így a lakkok "meleg arcát" csak nagyon ritkán látom. A Bundle Monster-nek vannak thermal gél lakkjai is, a Beneath It All minikollekcióba 3 ilyen hőre változó lakk található.
A thermal effekt mellett fehér és ezüst glitterek is találhatóak a lakkokban, így extra látványosak.
A glitterek miatt egy picit sűrűbbnek hatnak, a gél lakkoknak egyébként is picit sűrűbb a formulájuk, mint a sima lakkoknak, a glitterek pedig még jobban besűrítik, de 2, nagyon vékony réteg mindegyikből elég volt, ráadásul így nem is lett göröngyös a felületük.
Bár még mindig nem vagyok profi thermal lakkok terén, de úgy ítélem meg, hogy gyorsan reagálnak a hőmérséklet változásra.


REVIVED REALITY
Hideg állapotban mély csokibarna, meleg állapotban pedig valami narancsos-pinkes-lazacos szín.
Nem épp a kedvencem ez a színpáros, igazából sem a meleg sem a hideg állapota nem jön be.



GALAXY TRAVELER
Na de ez már nagyon is az én színem! Hideg állapotban sötétebb lila, meleg állapotban élénk középkék. Jajjj nagyon tetszik 💙



LADY INCOGNITO
 Hideg állapotban pink, meleg állapotban fehér. Ebből lehetett volna még egy réteget kenni, mert a fehér verzió elég tejes, ráadásul ha el vannak színeződve a körmeid, akkor az át fog látszani.


Ezek a gél lakkok acetonnal leoldhatóak. A hivatalos ajánlás szerint alaplakkal kell kezdeni a procedúrát, majd pedig fedőlakkal (fényes vagy matt) kell befejezni, a leoldáshoz pedig először meg kell enyhén reszelni a lakk felületét, acetonos vattapamacsot kell rajta tartani amíg szépen le nem oldódik.
A fényes alap és fedőlakkot szettként ITT találjátok, és van egy hármas csomag is amibe az alaplakk, a fényes és a matt fedőlakk tartozik, azt pedig ITT találjátok. A matt fedőlakk külön i kapható, ITT.

Nekem nagyon tetszenek ezek a glitterrel variált thermal lakkok, a lila-kék verzióból nagyon örülnék ha lenne sima körömlakk is :D

Szettként és külön-külön is kaphatóak ITT. A GLITTERFINGERSSS kóddal július 22-ig 10% kedvezménnyel vásárolhattok a Bundle Monsternél (csak teljes árú termékekre vehető igénybe).


Bundle Monster Social Media:
Website: www.bundlemonster.com
Facebook: www.facebook.com/bundlemonster
Twitter: www.twitter.com/bundlemonster
Pinterest: www.pinterest.com/bundlemonster
Instagram: www.instagram.com/bundlemonster
Google+:  plus.google.com/+bundlemonster808
Youtube:  www.youtube.com/user/bundlemonster


2 megjegyzés:

  1. Aaaa már vártam ezt a posztot *-* mennyire szépségesek!! Nekem az első a kedvencem, pont ilyen párost keresek : )

    VálaszTörlés
  2. nekem tetszik nagyon mind a három. :)

    VálaszTörlés