hétfő, május 09, 2016

Potion Polish | The Dunes kollekció

ENGLISH version

A Potion Polish legújabb kollekcióját, az 5 lakkból álló, sivatag inspirálta The Dunes-t fogom ma megmutatni nektek. Mondhatni mind az 5 árnyalat besorolható a "nude with a twist" kategóriába, teljesen szerelembe estem ezekkel a fancy nude lakkokkal.
 


DESERT MOON
A kollekció legvilágosabb tagja a Desert Moon, ami egy hideg/lilás tónusú púderrózsaszín. Ezüst holo glitterek vannak benne többféle méretben, és pink irizáló pelyhek. Mivel ez egy nagyon világos árnyalat, ezért kellett belőle a 3 réteg, hogy ne legyen foltos. A glitterek menyisége közepesen sok, az alap nem tompítja el a holot túlságosan. 1 vastag réteg fedőlakkot használtam.



WILD WASTES
Barackos árnyalatú, világosabb nude, zöld-narancs-rózsaszín multikróm pelyhekkel, bronz holo mikroglitterekkel és pink glass fleck shimmerrel. Remek a formulája, 1 vékony és 1 vastag réteg elég lehet rövidebb körmön, egyébként 3 vékony réteg kell. Az első swatch kivételével a többi természetes fényben készült.



SHIMMERING FLATS
Ez a kedvencem a kollekcióból! Bézs crelly alap (ami fényviszonytól függően lehet barackosabb vagy fakóbb/hidegebb), gyenge szórt holo shimmer, pink holo mikroglitter, kisebb zöld-narancs-pink multikróm pehely és ici-pici arany mikropehely alkotja ezt a csodás egyveleget, ami élőben ezerszer szebb, mint a képeimen! 2 normál réteg elég volt belőle, plusz 1 réteg fedőlakk.



SUNSOAKED
 Összességében rózsaarany hatást kelt ez a glitteres csoda, de fényviszonytól függően lehet inkább sima arany is. Színtelen alapban van rengeteg arany mikropehely, a rózsásságot pedig a halvány pink holo mikroglitter adja (aminek a holo effektje enyhén levendulás). 3 vékony vagy 2 vastagabb rétegben fed, fedőlakk kell rá jócskán (2 réteg), mert sok benne a mikroglitter.



MIRAGE
 Nehéz behatárolni a színét, mert nem az a klasszikus arany vagy pezsgő szín, leginkább a homok jut róla eszembe. Lineáris holo az alapja, és van még benne ezüst és arany holo mikroglitter és arany mikropehely. Nagyon jól fed, 2 réteg elég volt belőle. 1 vastagabb réteg fedőlakk (vagy 2 normál) kell rá a glitterek miatt.


Nekem nagyon betalált ez a kollekció, ráadásul a minőségre sincs panaszom.
Május 13-án (1PM EST) lesznek elérhetőek a potionpolish.com-on, darabjuk $11 lesz, de Május 15 12AM EST-ig $1 kedvezmény jár rájuk. Sajnos ez a kollekció limitált!

Lezongoráztam a szállítási költséget 5 lakkra, ami a következőképpen alakul: 1 lakknál $8, 2 lakknál $8.75, 3 lakknál $9.5, 4 lakknál $10.25, 5 lakknál $11. Tehát úgy néz ki, hogy lakkonként $0.75-ral emelkedik.

Potion Polish social media

 

4 megjegyzés:

  1. Az első három nagyon tetszik, bámulatosan szépek, ez a nude alap megbolondítva nagyon egyedi!

    VálaszTörlés
  2. Jóó ég. Ezek valami fantasztikusak! Imádom a nude lakkokat, ez a kollekció nagyon betalált. Tetszik, hogy mindegyik kicsit extra, de mégsem giccses.

    VálaszTörlés
  3. mindegyik nagyon gyönyörű, nem is tudnék választani közülük. :)

    VálaszTörlés
  4. Az első három a kedvencem.

    VálaszTörlés