szombat, május 14, 2016

Pahlish | Spring 2016

ENGLISH version

Aki szereti az enyhén piszkos, tavaszi pasztell színeket, a biztos talál kedvére valót a Pahlish legújabb kollekciójában. Ráadásul, hogy még érdekesebb legyen a dolog, mindegyik lakkban glass fleck shimmer (vagy nevezhetjük irizáló mikropelyheknek is) is megcsillan szolidan.
A lakkok finishe inkább krém mint crelly, a shimmer viszont elég szépen látszik benne, persze fényviszonytól függ a dolog. Kénytelen voltam természetes fényben fotózni, mert a lámpáim fényében abszolút semmi nem látszott a kis mikropelyhekből, így viszont a képek minősége nem az igazi, de inkább ez, minthogy ne látszódjon a lakkok lényege.


St. Mytere
Az egyik kedvencem a kollekcióból. Már csak azért is különleges, mert ebben arany és türkiz színű glass fleck shimmer van, míg a többi árnyalatban arany-pink. A lakk színe szürkés kék, nekem nagyon tetszik. A formulája az egyik legjobb volt, 1 normál és 1 vastagabb rétegben fedett, nem csíkozódott.



Descole
Ezt az árnyalatot pasztell marsalaként tudnám leírni. A fent említett arany-pink mikropehely van benne. 2 normál réteget használtam, hajlamos a csíkozódásra ha túl sok ecsetvonást használunk, de az esetleges egyenetlenségeket a fedőlakk optikailag kijavítja. 



Monte d'Or
Másik nagy kedvencem ez a greige (szürkés-bézs) színű lakk, ami fényviszonytól függően lehet melegebb vagy hidegebb tónusú. A kis aranyló pink pelyhek nagyon jól mutatnak benne.
1 vékony és 1 vastag rétegben használtam.



Elysian Box
Szürkés, mályvás pasztell orchidea szín, arany-pink mikropelyhekkel. Ennél is sokat számít a fényviszony, hogy éppen kicsit melegebb vagy hidegebb tónusú, bár ez az összes lakkra elmondható ebben a kollekcióban, mert mindegyik egy picit piszkos, szürkés árnyalat.
1 vékony és 1 vastag réteget használtam.



Unwound Future
Erősen zöldes türkiz szín, természetesen ez is piszkos kivitelben, arany-pink glass fleck shimmerrel.
3 rétegben tudtam csak elérni, hogy ne legyen foltos, bár rövid körmön szerintem kettőből is kihozható. 



Golden Apple
Nekem a tejes, krémes sárgadinnye fagyi jut róla eszembe. A legvilágosabb árnyalat a kollekcióból, ezért az arany-pink mikropelyhek sem tudnak annyira érvényesülni mint a többi árnyalatnál. Barackos jellege miatt nekem nem nagyon áll jól, ráadásul ennek a legrosszabb a formulája, még 3 normál réteg után is foltos maradt :(


A kollekció már elérhető a Pahlish webshopjában, nemzetközileg is szállítanak, a szállítási költséget a PayPal-re átirányítva látjátok majd (még mielőtt bejelentkeznétek PayPal-re, bal oldalon ki tudjátok választani az országot), és a PayPal-en megadott címre postáznak.

Pahlish social media:

1 megjegyzés:

  1. Nagyon különleges színek vannak, de kivételesen jobban tetszenének shimmer nélkül, bár valszeg így is jók nail art alapnak.

    VálaszTörlés