péntek, május 06, 2016

Kaleidoscope | tavaszi színek

ENGLISH version

Még tavaly decemberben rendeltem az orosz El Corazon webshopból, és két nagyon tavaszi árnyalat is bekerült a kosaramba. Már jó pár hónapja be vannak fotózva, de még csak most értem el odáig, hogy írjak is róluk (mondjuk az időzítés nem is lehetne tökéletesebb).
Nem tudtam, hogy mire számítsak a márkával kapcsolatban, de teljesen meg vagyok elégedve mindkét árnyalattal. Magáról a webshopról pedig ITT már írtam, velük is meg vagyok elégedve, ha lesz megint ingyenes szállítás (és pénzem is lesz), akkor tuti fogok még rendelni tőlük.


A Deams About Spring kollekció tagja ez a lakk, a 07 Grass Under the Sunny Sky nevet kapta. Az alap pasztell-neon zöld (enyhén mentás) szín, imádom ezt az árnyalatot, az egyik kedvencem. Extraként ici-pici kék mikropelyhek is vannak benne.
Szuper formulája van, 2 gond-mentes rétegben tökéletesen, csíkmentesen fed. 1 réteg fedőlakk kell rá.



A Sophisticated Polishmaniac kollekció 115-ös számú lakkját egyszerűen IMÁDOM! A China Glaze Highlight of My Summer után a második kedvenc világos/élénk/tavaszi/nyári lakkom. Ez is pasztell-neon, a színe pedig alapvetően sárga, de elég erős zöld alaptónussal. Egy picit élénkebb/neonosabb élőben mint a képeimen.
Kicsit folyósabb, mint ahogyan szeretném, de azért még bőven jó az állaga. Első próbakor (amikor még rövidebbek voltak a körmeim) 2 réteg (1 normál és 1 vastagabb) elég volt, de tegnap amikor újra felkentem nail art alapnak (bejegyzés holnap), a hosszabb körmeimre már kellett a 3 réteg, de persze ilyen színnél még ez teljesen jónak mondható. Fehér alappal persze még kevesebb réteg is elég lehet, de akkor szerintem neonosabb lenne a színe, és nekem így tetszik, pasztell-neonként.


Nagyon jó ki lakkok ezek, ráadásul egyáltalán nem drágák, érdemes körülnézni köztük.

Mit szóltok ezekhez az árnyalatokhoz?

2 megjegyzés: