szerda, május 25, 2016

Glam Polish | It's Only A Dream Alice

ENGLISH version

Júniusban újabb Glam Polish kollekció érkezik, mégpedig Alíz Csodaországban ihletéssel. Ezúttal 9 árnyalatból fog állni a kollekció, és Június 3-án lesz a launch, remélhetőleg a stockistokhoz is mihamarabb befut a kollekció.
A kollekciót a glitterek sokasága jellemzi, na meg persze a holo :D


THE BEST FUTTERWACKEN IN ALL OF WITZEND
A szuperhosszú és bonyolult névhez egy mindenféle színű, csupa glitter lakk párosul. Színtelen alapban van rengeteg matt, metál és holo glitter mindenféle (főként neonos) színekben, illetve holo csillám is van benne az extra csilli-villiért.
Tömött glitteres lakk, ezért 2 rétegben fed, viszont pont a glitterek miatt legalább 2 réteg fedőlakkra lesz szükség. Még nem próbáltam, de szerintem fehér alapon is jól mutathat 1 rétegben, és akkor talán a fedőlakkból is kevesebb fog kelleni.



LIARS! CHEATS! FALSIFIERS!
A recept hasonló mint az előző lakknál, csupa-csupa glitteres lakk, színtelen alappal, holo csillámmal, de ezúttal piros, fehér és fekete glitterekkel.
Ugyanúgy 2 rétegben fed, és ugyanúgy issza magába a fedőlakkot.



YOU'RE ENTIRELY BONKERS!
 Furi egy lakk, nem tudtam eldönteni, hogy ezt most önmagában kell használni vagy fedőlakként. Az alapja színtelen, és tele van holo csillámmal, irizáló pelyhekkel, irizáló glitterekkel és mindenféle színű fakóbb glitterekkel. Ebből is elég a 2 réteg, de önmagában nekem kicsit olyan semmilyen hatást kelt. Akkor nagyon szép, amikor árnyékban az irizáló glitterek látszanak, de egyébként olyan kis furi. Kentem 1 réteget fekete alapra, de ott sem tetszett túlságosan, nagyon tömény, elnyomja az alapot, de legalább az irizáló glitterek jobban látszanak.
Fedőlakk erre is kell bőségesen.



SIX IMPOSSIBLE THINGS
 Ugyanez a helyzet ezzel a lakkal is. Az irizáló pelyhek/glitterek mellett ebben fakó pink glitterek vannak, és sok-sok holo csillám. Rajtam ugyanúgy semmilyen hatást kelt 2 rétegben önmagában, felkentem fehér alapra, de azon még annyira sem tetszik mint a másik a feketén.



 THE WRONG ALICE
Élénk, aqua kék alap gyenge holoval, ezüst, óceán kék, égkék és neon kék holo glitterekkel és glass fleck shimmerrel. Nagyon jól pigmentált, 2 réteg tökéletesen elég lesz. Mivel sok benne a glitter, eléggé érdesre szárad, 2 réteg fedőlakk biztosan kelleni fog rá.



I REALLY DO LOVE THAT HAT
Élénk pirosas korall szín, nagyon fény függő, hogy éppen egy kicsit narancsosabb vagy pinkesebb. Neon pink és ezüst holo glitter, illetve glass fleck shimmer van benne. Ez is hihetetlen jól pigmentált, 2 réteget használtam + 2 réteg fedőlakkot.



 DOWN THAT RABBIT HOLE
Nagyon élénk, világosabb zöld a színe, most úgy érzem egész jól elkapta a fényképezőgép az árnyalatot. Zöld, lime és ezüst holo glitter van benne, illetve glass fleck pehely. Nagyon tetszik a színe, ráadásul a lime glitterek változatossá teszik az alapárnyalatot.
Szuper pigmentáltság, 2 réteget használtam, és 2 réteg fedőlakkot.



A PLACE CALLED WONDERLAND
 Élénk, de telt hideg pink holo alap, neon pink, pink, lilás, és levendula glitterekkel és glass fleck shimmerrel. Ebben is nagyon jól mutatnak a változatos színű glitterek.
2 réteg + 2 réteg fedőlakk



 A CRAZY MAD WONDERFUL IDEA
A legsötétebb (de még így is kellően élénk) darabja a kollekciónak ez a lila lakk. Neon pink, pink és violet glitterek és glass flesh pelyhek vannak benne. Nagyon tetszenek benne a neon pink glitterek, feldobják, játékosabbá teszik a lila alapot.
2 réteg + 2 réteg fedőlakk


A kollekció tehát Június 3-án 2PM EST-kor jelenik meg a Glam Polish honlapján, a stockistokról nincs infóm, de biztos náluk is hamarosan elérhetőek lesznek.
A Glam Polish egyébként Magyarországra is szállít, az egész kollekcióra $28 a szállítási költség, egyéb esetben az első lakkra $13.60 és minden további lakkra $3.60 a shipping.

Glam Polish social media:

3 megjegyzés:

  1. Nagyjából fele tetszik (a nagyonszínes, a kék, a zöld és a lila), a másik fele nem igazán. Érdekesre sikerült ez a kollekció, a témaválasztás nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
  2. A színesek tetszenek, igazából mind, a zöld kivételével, de hát annyira utálom lemosni a glittereket.

    VálaszTörlés