szerda, május 04, 2016

Feelin' Peachy

ENGLISH version

 Sokszor említettem már, hogy a narancsos/barackos színek többsége nem illik a bőrszínemhez. Ez persze nem állít meg abban, hogy néha, amikor megkívánom, ilyen színeket kenjek magamra :D
Kedvenc narancs lakkom a Rimmel Tangerine Tent, és kedvenc barackom a Rimmel Peachella. A Peachella nem túl borzalmas a bőrszínemmel, mert van egy enyhe rózsaszín tónusa, így nem sápaszt annyira mint egy teljesen barack barack. A Peachella-t használtam alapként a mai nail arthoz, és pár másik narancs/korall árnyalattal dry bush manikűrt készítettem.


Felhasznált lakkok:
Rimmel Peachella, Rimmel Tangerine Tent, Essence Off To Miami!, Golden Rose RC 109, Rimmel Sun Downer

Természetesen egy sima dry brush nem elégíti ki az alkotási kedvemet, ezért festettem rá fekete akril festékkel egy tribal mintát, végül lemattítottam az Essie Matte About You-val.


A gyűrűt a Lyla Loves webshoptól nyertem pár hónapja (nem midi ring, de máskülönben nem látszott volna a képeken), küldtek egy linket is, amin keresztül 20% kedvezménnyel vásárolhattok, KATT IDE! Nagyon szép bizsujaik vannak, ráadásul van köztük pár ami igen jó árban van, nézzetek körül.


Hogy tetszik ez a nail art?

3 megjegyzés: