kedd, június 10, 2014

Júniusi kihívás | Nyárias


Igaz az első körből kimaradtam, de ígéretem szerint belehúztam, és a mai témában már én is részt veszek. Nyárias körmöket kellett kreálni régen, alig használt körömlakkokkal.
Egy kicsit csaltam, ugyanis egy olyan lakkot használtam alapnak ami elég új, tegnap teszteltem a blogon (Sally Hansen - Yellow Kitty), de most a vizsgaidőszak miatti időhiányban nagyon meg kell gondolnom hogyan készítem a manikűröket. Szóval vagy ez a kis csalás, vagy nincs ma bejegyzés...úgy gondoltam, hogy mivel a véleményem nem túl jó a lakkról ezért akár bele is illhet a "nem túl gyakran használt lakkok" kategóriába, hiszen valószínűleg nem fogom gyakran használni.
A rózsaszín, a sárga glitteres és zöld lakkok viszont ízig-vérig alig használt körömlakkok. A rózsaszínt még csak 1 körmömön próbáltam ki, a zöld télen, egy mikulásos manikűrnél szerepelt utoljára, a sárga Golden Rose glitteres lakk pedig csak akkor volt rajtam, amikor teszteltem. Pedig nincs velük különösebb bajom, egyszerűen csak ritkán kerülnek elő. De ezért is jó ez a kihívás, így ők is szerephez jutnak :)


A fehér és fekete lakkok szintén kivételek, hiszen ez a 2 "szín" az amit a legtöbbet használok díszítéshez, de elengedhetetlen kellékei voltak a megálmodott nyárias mintához, úgyhogy nincs mit tenni :D
A manikűrről annyit, hogy mostanában a nyár szó a trópusi szóval kapcsolódott össze az agyamban, tehát kis pálma levelek (fenyő ág :/ ) és egy magányos flamingó került a pasztell sárga alapra. A flamingó annyira kis cuki az Orly lakkal, ugyanis a rózsaszín alapban apró holo glitterek vannak :) A kimaradó körmeimet pedig a sárga glitteres lakkal dobtam fel. Nekem nagyon tetszik a végeredmény (igaz a levelekkel nem vagyok megelégedve). Kicsit furi, mert nem túl harsány a pasztell színek miatt, így első ránézésre inkább tavaszi hangulatú, de aztán a minta berepít minket a kánikulába, a tengerpartra.



Felhasznált lakkok:

Orly - Coachella Dweller
Orly - Elation Generation
Moyra 03
Cutex - Night Run


Hogy tetszik?


13 megjegyzés: