csütörtök, január 03, 2019

Femme Fatale Cosmetics | Január PPU & HHC

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

Az új év első posztja az egyik kedvenc márkám új lakkjait tartalmazza, mégpedig a Femme Fatale Cosmetics januári Polish Pickup és Hella Handmade Creations lakkjait. 


Előző havi posztomból kiemelve a leírást: "Mind a Polish Pickup mind pedig a HHC egy olyan kezdeményezés ami havi szinten várja a különböző indie márkák lakkjait, általában adott témában/ihletéssel. A lakkok limitáltak, csak akkor az egyszer lehet őket megrendelni. A megadott időpontban a vásárlók leadhatják a rendelésüket a lakkokra, majd 2-3 hétbe telik mire az alkotók elkészítik a lakkokat, a közös raktárba szállítják, onnan pedig egyszerre elküldik a megvásárolt lakkokat."

Bővebb információt (angolul) itt tudtok olvasni:



OURANOS (mágneses)

A Polish Pickup decemberi témájára készült lakk.
 
Melegebb bogyós/lilás/szilvás jelly alap, jeges kék (bizonyos fényviszonyban pinkre váltó) mágneses shimmer pelyhekkel és ezüst holo mikroglitterekkel.
Nagyon tetszik ez a lakk, még annak ellenére is , hogy 3 rétegben kellett használnom a kellő mélység eléréséhez. Ez a mágneses lakk már sokkal jobb (erősebb a mágneses effekt) mint a márka előző mágneses lakkja, bár koránt sem az "igazi" Masurás megszokott brutálerős mágnes effekt. Azt mondanám, hogy teljesen Femme Fatale-os, hiszen a márkára jellemző a sejtelmes jelly alap, az éteri finish, így a mágnesességnek egy új oldalát figyelhetjük meg. Nagyon várom mit tartogat még nekünk a FF ezzel a finish-sel kapcsolatban.



SOMETIMES DEAD IS BETTER (thermal)

A Hella Handmade Creations januári "vásárjára" készült lakk.

Hidegben melegebb tónusú középszürke az alap, melegben pedig jádés-seafoamos zöldre vált. Holo szemcsék, apró kék holo nanoglitterek, zöld-teal-kék irizáló pelyhek és zöld shimmer van benne.
3 vékony réteg + fedőlakk.


Nálam most egyértelműen az Ouranos nyert, nagyon tetszik ez a lakk!

A Polish Pickup január  4.-7.-ig rendelhető, ha jól látom akkor nincsen korlátozott készlet, tehát jó eséllyel még 7-én, utolsó pillanatban is elérhető lesz. ITT találjátok majd a lakkot.

A Hella Handmade Creations pedig január 14.- 21.-ig rendelhető, és elvileg ennek sem korlátozott a darabszáma. A lakkot majd ITT találjátok.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése