szerda, április 27, 2016

Mexican Crystals + tutorial

ENGLISH version

A mai manikűrt egy japán nail tech inspirálta, Mananails. Csak bámulni szoktam milyen precíz alkotások kerülnek ki a keze alól, legszívesebben az összes munkáját lemásolnám a körmeimre.

hétfő, április 25, 2016

Bundle Monster | Occasions: Family Ties nyomdalemezek

ENGLISH version

A Bundle Monster új lemezekkel rukkol elő, mégpedig úgy érzem elég hiánypótló darabokkal. A lemezek az Occasion vonalba tartoznak, vagyis éppen aktuális ünnepek/események inspirálták őket. Ezúttal anyák napi, apák napi, esküvői/eljegyzési, lánybúcsús és babaváró mintákat kapunk.

szombat, április 23, 2016

Cupcake Polish | Butterfly collection

ENGLISH version

A Cupcake Polish ismét jelentkezik egy új kollekcióval, ezúttal a pillangók adták az ihletet. A Butterfly kollekció 6 színt tartalmaz, mindegyik erős lineár holo.

péntek, április 22, 2016

Glam Polish | The King collection

ENGLISH version

Ma a Glam Polish legújabb kollekciójáé lesz a főszerep, amit a Rock 'n Roll legendás királya, Elvis Presley inspirált. A kollekció 9 lakkot tartalmaz, a nevüket pedig egy-egy Elvis dal címe után kapták.

kedd, április 19, 2016

NAFW2016

ENGLISH version

Egy nap késéssel, de végre hozom nektek az összefoglaló posztot a múlt héten lezajlott Nail Art Fashion Week-ről. Már tavaly is nagy lelkesedéssel vágtam bele a kihívásba, idén sem volt ez másképp. Ilyenkor mindig leülök, és végignyálazom a Vogue fényképeit az legújabb őszi divatbemutatókról és kiválasztom a kedvenceimet.

szerda, április 13, 2016

Femme Fatale | Sweet Fir You & Stargazing on Saturn


 Mióta megvettem az első Femme Fatale lakkomat (Mirror, Mirror, On The Wall...) azóta töretlen a szerelmem a márkával. Most két újabb szépséggel gyarapodott a kollekcióm, a Color4Nails webshopból rendeltem őket.

hétfő, április 11, 2016

Pahlish | Patisserie de Pahish collection + April duo

ENGLISH version

A Pahlish indie márkát már régóta követem Instagramon, és most abban a szerencsében lehet részem, hogy tesztelhetek is nekik. A macaron-ok és marshmallow-k ihlette Patisserie de Pahlish kollekció és az áprilisi 'The Delicate Sound of Thunder' duo kerül ma terítékre.

vasárnap, április 10, 2016

I Need Inspiration! #134

Nem lenne jó érzés ha egy arany pelyhecske beleesne a szemünkbe :D De van amit megéri megkockáztatni :D

szombat, április 09, 2016

Princess Plutonium


A Pretty Serious csomagba kaptam egy képeslapot is, ami Plutónium hercegnőt ábrázolta. Mint kiderült, minden PS rendeléshez csomagolnak egy képeslapot, ami gyakorlatilag gyűjthető, több verzió létezik (az enyém a 20-as számú volt). A márka rajzfilm figuraként megrajzolt leányzókkal reklámozza a lakkjait, a Post Apocalyptic Princess kollekció (teszt ITT) "arca" pedig Princess Plutonium, akiről konkrét lakk is el lett nevezve.

péntek, április 08, 2016

Pretty Serious | Post Apocalyptic Princess collection

ENGLISH version

A Pretty Serious márka jóvoltából most megmutathatom nektek az egész Post Apocalyptic Princess kollekciót. A márka egyébként ausztrál, 5 Free, cruelty free, és vegán. A hivatalos webshop is szállít nemzetközileg, de több stockistnál is elérhetőek, mint pl. Harlow & Co., Hypnotic Polish, The Nailista Shop (teljes lista ITT).

kedd, április 05, 2016

Moo Moo's Signatures

ENGLISH version

 Jön a beígért Moo Moo Part II, 8 lakkal. Ezek közül 4 glitteres fedőlakk, a többi pedig shimmer-krém finish. A lakkok jelenleg is megtalálhatóak a márka webshopjában.

vasárnap, április 03, 2016

I Need Inspiration! #133

 Itt most főleg a gyűrűkért vagyok teljesen megveszve, kedvenceim: felső kézen kisujj, alsó kézen középső és gyűrűs ujj <3

szombat, április 02, 2016

Dark Crystals

ENGLISH version

Nem tudok szabadulni a kristályoktól, ismét egy ilyen ihletésű nail artot hoztam, ráadásul a mai 100%-ban szabadkézzel készült.

péntek, április 01, 2016

Moo Moo's Signitures | Yellow Hare, Blooming Backyard, Unicorn Bubble

ENGLISH version

 A szingapúri Moo Moo's Signitures márka jóvoltából kipróbálhattam pár lakkot, ezek közül hoztam ma hármat, amik elég frissek, kb. 1 hete kerültek fel a webshopba. Egy krém finish és két glitteres fedőlakk következik, mindhárom tökéletes tavaszra.