kedd, szeptember 29, 2015

piCture pOlish | Mad Magenta & Unicorn


Egy jó ideje megvan már ez a két lakk, csak eddig nem került rájuk sor. Manikűrben már láthattátok mindkettőt, mégpedig a PP Nail Art Quarterly-re készítettem velük (és a Watermelon-nal) egy virágos nail artot.

szombat, szeptember 26, 2015

31DC2015 | inspired by a song, movie, book


Ezt a három témát érzem a kihíváson belül a legszemélyesebbnek és talán a legnehezebben kivitelezhetőnek is. Ráadásul az én zenei/film/könyv ízlésem nem a legtipikusabb, úgyhogy a mai - újfent megkésett - összeállítás alanyait talán csak kevesek fogják ismerni.

kedd, szeptember 22, 2015

31DC2015 | Half moons, galaxies, watermarble, inspired by a color


Hmm..megint megcsúsztam a posztolással, de igyekszem gatyába rázni magam csütörtökig!
Lássuk a mai válogatást: indiános félholdas, ufós űrsétálós, életem első normális watermarble-ja és fura zöldek <3

vasárnap, szeptember 20, 2015

I Need Inspiration #111

Őszi must have darabok. Jajj de várom már, hogy hordjam a bokacsizmáim <3

péntek, szeptember 18, 2015

31DC2015 | Delicate print, geometric, glitter


Arany-damaszt minta, farkasos-teliholdas, dínós <3
Hmm...mellesleg totál elfelejtettem tegnap kitenni ezt a bejegyzést :/

kedd, szeptember 15, 2015

KBShimmer | That's Ore Like It!, Pros and Bronze


Ezt a két pelyhes KBShimmer lakkot jó pár hónapja rendeltem a Harlow&Co.-ról (tegnap este még mindkettőből volt a webshopban), és azóta is várták, hogy sorra kerüljenek (mondjuk már hordtam őket 1-1 körmön, de még a swatcholás hátra volt). Nem titok, hogy imádom a metál/króm lakkokat, pláne ha duo/multikrómok, az meg csak tetézi a helyzetet, hogy mindezt pelyhes kiadásban kapjuk ettől a két lakktól.

hétfő, szeptember 14, 2015

vasárnap, szeptember 13, 2015

I Need Inspiration! #110 *Nails Edition*

Pár napja Essie kattanásom van, nem tudom miért hanyagoltam eddig a márkát, de mostanában annyi szép színt látok tőlük, hogy valamikor muszáj lesz bevásárolnom belőlük :D

szombat, szeptember 12, 2015

Cadillacquer | Masterpiece


Na még az elején felhívom a figyelmet, hogy ennek a lakknak nem ilyen a színe! Egyszerűen képtelen voltam élethűen befotózni, hiába természetes fény, hiába mesterséges, de ami még rosszabb, hogy képszerkesztővel sem tudtam úgy igazgatni a színeket, hogy jó legyen. Komolyan mondom egy neon lakkal hamarabb dűlőre jutok mint ezzel, szóval előre is elnézést, inkább hagyatkozzatok arra amilyennek leírom a színt :D

csütörtök, szeptember 10, 2015

kedd, szeptember 08, 2015

Femme Fatale Cosmetics | Art Of Witchcraft, In His House He Waits Dreaming, Moonlight Statues


Őrült módjára figyeltem, hogy mikor lesz megint Femme Fatale Cosmetics készletfeltöltés a Color4Nails-nél, mert kezdek egyre jobban belehabarodni a márkába. Le is csaptam 3 szépséges színre, amiket már hetekkel előre (nagy nehézségek árán) kiválasztottam. Ha tehetném az összes árnyalatot megvásárolnám a márkától, de jelenleg csak ezekre volt keret.

hétfő, szeptember 07, 2015

31DC2015 | Green, Blue, Violet, Black & White


Itt jön a második adag a 31 napos kihívásból. A zöld, kék, lila illetve a fekete/fehér napok manikűrjeit mutatom meg. Legközelebb csütörtökön jövök összefoglalóval :)
(Szokás szerint minden szabadkézzel, akril festékkel készült.)

vasárnap, szeptember 06, 2015

I Need Inspiration! #109

Ahh de szépséges <3 Egy ilyet én is elfogadnék, nagyon különleges.

szombat, szeptember 05, 2015

Born Pretty Store BP-75 nyomdalemez teszt


Ma egy Born Pretty Store-os nyomdalemezzel hoztam manikűrt. A tesztcsomagomban lapult, bár rosszat küldtek, én nem ezt választottam :/ A lemezen madár témában találunk mintákat (illetve a bal felső sarokba egy kínai sárkányminta is bekerült, számomra teljesen érthetetlen és logikátlan módon :D). 4 fajta toll mintázat és 2 madár sziluett vár arra, hogy a körmeinkre kerüljenek.

csütörtök, szeptember 03, 2015

31DC2015 | Red, orange & yellow


Úgy döntöttem, hogy idén is részt veszek a 31 napos kihívásban. Már másfél héttel előtte elkezdtem tervezgetni a mintákat, és sikerült 6 nappal előredolgozni, ami jól fog jönni ha valami közbejön és pár napig nem tudok a körömfestéssel foglalkozni. Bevallom egy picit féltem, hogy nem lesznek majd jó ötleteim, hogy a tavalyi futam kimerített, de eddig egész jól állok, és már alig várom, hogy megoszthassam a nail artokat.

kedd, szeptember 01, 2015

Colors by Llarowe | Fall 2015 collection


A Colors by Llarowe márka jóvoltából tesztelhettem az őszi kollekciót (és külön köszi Edina ^^), ami nemes egyszerűséggel a Fall 2015 névre hallgat és összesen 10 db lakkból áll. A lakkok mindegyike kisebb-nagyobb mértékben holografikus, de ezen kívül a többségük még shimmer-rel, apró mikro pelyhekkel is meg lett szórva, így akkor sem unalmas, fakó a körmünk ha nincsen napsütés (ami azért valljuk be, ősszel/télen gyakran előfordul :D).