kedd, november 26, 2013

Lakkteszt: L.A. Girl - Brilliant Blue


Avagy Picture Polish - Cosmos dupe.
Amikor annó írtam a Picture Polish wishlistet akkor futottam bele EBBE az összehasonlító swatchba. Rögtön fel is írtam az L.A. Girl-ös változatot, hogy márpedig ezt meg kell szereznem. És így is lett :D
Szerintem tökéletes alternatívája a Picture Polish Cosmosnak és mint látjuk a Freya's Cats is hasonló, csak világosabb kék.
Sajnos a képeket nem nagyon fog látszódni, de egyébként ez egy holo lakk, a benne található kis pelyhek holografikusak. És ettől annyira különleges, hogy nem holo mikroglitterek hanem pelyhek szolgáltatják a holo hatást. Napfénynél és lámpafénynél csodásan szikrázik, de fény nélkül is rendkívül különleges, javaslom, hogy kattintgassatok rá a képekre és nézzétek meg őket közelebbről is!






A márkával eddig meg vagyok elégedve, igaz csak 2 lakkom van tőlük (a másik a Sands Of Time), de csak jókat tudok mondani.
14 ml-s az üveg, az ecsetet könnyű használni, a lakk gyorsan szárad. 2 rétegben kentem fel, ennyi mindenképp kell ahhoz, hogy igazán szépen kijöjjön ez a "több dimenziós" hatás.
És akkor ilyenek a kis pelyhek benne közelről:


Próbáltam lámpafénynél is fotózni, de még így sem sikerült teljes pompájában lekapni a kicsikét :D




Végszóként annyit, hogy imádom, elég sötét, hogy az őszi lakkok közé tudjam sorolni, de szerintem nyáron is gyakran elő fogom venni, mert ez a pelyhes holo valami csodásmesés :D
Nektek hogy tetszik?

12 megjegyzés: